MORTI

"Moartea este un fenomen simplu in natura, numai oamenii il vad inspaimantator." Marin Preda

Sa fie clar de la inceput: Nu ne bucura moartea nimanui. Pe niciun om sanatos nu-l face fericit pierderea semenului sau, chiar daca este crestin, musulman, budist sau ateu. Am facut acest site pentru a impartasi impreuna amintirea celui plecat dintre noi, momentele frumoase ale unei vieti, si sa invatam din ea tot ce este bun!

Va vom tine la curent cu cine a mai murit si de ce, cu datele ceremoniei de inmormantare si cum a fost primita de familie si societate pierderea persoanei respective. Unde va fi posibil, vom face reportaje video si albume de fotografii.

Va vom lua cu noi intr-o calatorie prin cimitirele lumii, fie ca este vorba despre Cimitirul Sapanta din Maramures, fie un cimitir dintr-un tinut indepartat si va vom povesti istoriile trecerii specifice culturilor respective.

Vom prezenta cum este vazuta moartea in religiile lumii, ce inseamna ea acum si cum a evoluat perceptia asupra ei, in timp.

Va vom tine la curent cu moartea celebritatilor, fie ca este vorba despre decesul artistilor, politicienilor sau sportivilor, fie ca sunt romani sau din lumea larga.

Toti care doresc sa ne lase o idee buna, un anunt mortuar, o fotografie sau un film este invitat sa o faca, fara teama. Va stam la dispozitie!
morti.ro@gmail.com

Featured Posts

A murit Vaclav Havel

Fostul presedinte ceh, Vaclav Havel a murit la varsta de ...

Steve Jobs a murit

Steve Jobs a murit de cancer p

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie de cancer pancreatic, ...

johnny raducanu

Johnny Raducanu s-a stins din

Jazzul romanesc a pierdut astazi un reprezentat de seama. Pianistul  ...

Daniela Nicoleta Gavrilescu

Daniela Nicoleta Gavrilescu a

Daniela Nicoleta Gavrilescu, eleva de 15 ani din Techirghiol, decedata ...

alex-leo-serban

Alex Leo Serban, "criticul de

Alex Leo Serban, critic de film, a murit astazi, intr-un ...

Featured Video

Sponsors