MORTI

"Moartea este un fenomen simplu in natura, numai oamenii il vad inspaimantator." Marin Preda

Posted by morti On February - 27 - 2011 2 Comments

 Crima Pasionala la Melbourne: Operatorul TV Ionel Coca, ucis în Australia

Jurnalistul Ion Coca (sursa constaneanul.com)

Jurnalistul Ion Coca (sursa constaneanul.com)

„Coco“ (52 de ani) se stabilise în Australia, în oraşul Melbourne. În urmă cu patru zile, fostul ziarist a fost înjunghiat mortal de un român de 59 de ani care s-a predat Poliţiei la jumătate de oră după comiterea crimei. 

 

 

UPDATE Soţia lui Neacşu spune că, înainte de a-l înjunghia mortal pe Coco, bărbatul a încercat să o ucidă pe ea. „A încercat să mă omoare pe mine mai întâi. M-a tăiat cu cuţitul pe mâini“, i-a povestit femeia unui prieten de-al operatorului. 

UPDATE Coco a ajuns în Australia anul trecut, la jumătate lunii august. El era angajat la un service auto din Melbourne şi, în paralel, lucra în construcţii. „Se ocupa de amenajări interioare“, explică Liviu Didilescu, prietenul operatorului TV. El spune că a revenit în ţară de aproximativ o lună şi vorbea zilnic la telefon cu Coco. „De trei zile, nu mai ştiam nimic de el. El nu obişnuia să întârzie sau să nu vină la muncă. Am început să dau telefoane, iar un prieten albanez l-a găsit, într-un sfârşit. La morgă“, povesteşte Didilescu.

Ionel Coca locuia în cartierul Sunshine din luna august a anului trecut. Miercuri seară, constănţeanul şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghit de un alt român, Marin Neacşu, poreclit „Cornel“. Prietenii lui Coco povestesc că el şi cel care l-a ucis se cunoşteau. „Un prieten de-al lui Coco s-a însurat cu fiica lui Cornel“, explică jurnalistul Liviu Didilescu. 

Miercuri seară, în jurul orei 20.30, poliţiştii  australieni au fost anunţaţi că într-o casă de pe starda Ridley se afla un bărbat mort.  Când au ajuns la solicitare, oamenii în uniforma l-au identificat pe Ionel Coca, jurnalistul constănţean.

 La jumătate de oră după ce l-a înjunghiat pe Coco, Neacşu s-a predat poliţiştilor, cărora le-a spus că  înainte de comiterea crimei,  între el şi fostul jurnalist a izbucnit un conflict.

Ionel Coca a lucrat în radio, dar şi în televiziune, la posturile Antena 1 şi Constanţa TV. Prietenii jurnalistului sunt socaţi şi spun că bărbatul era tot timpul vesel. „Era bolnav de optimism. Pentru el, nu existau oameni răi“, spune Liviu Didilescu.

 sursa

2 Responses

  1. În viața sentimentală. Arthur „Boy” Capel s-a căsătorit cu o frumoasă aristocrată britanică, deși a continuat și relația cu ea. Cu Marele Duce Dimitri Pavlovich (nepotul țarului Alexandru al II-lea al Rusiei), problema căsătoriei nu a fost niciodată ridicată. Ducele de Westminster, considerat cel mai bogat om din Marea Britanie în perioada în care a avut o relație cu ea, nu a cerut-o în căsătorie, unindu-și ulterior destinul cu cel al unei tinere de viță nobilă. Suprarealistul Pierre Reverdy, cu care a păstrat o relație apropiată toată viața, și spionul nazist Hans Gunther von Dincklage erau (și au rămas) căsătoriți în timpul relațiilor cu ea.

  2. Bine spus, dar nu prea cred ca are relevanta c

Leave a Reply

Featured Posts

A murit Vaclav Havel

Fostul presedinte ceh, Vaclav Havel a murit la varsta de ...

Steve Jobs a murit

Steve Jobs a murit de cancer p

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie de cancer pancreatic, ...

johnny raducanu

Johnny Raducanu s-a stins din

Jazzul romanesc a pierdut astazi un reprezentat de seama. Pianistul  ...

Daniela Nicoleta Gavrilescu

Daniela Nicoleta Gavrilescu a

Daniela Nicoleta Gavrilescu, eleva de 15 ani din Techirghiol, decedata ...

alex-leo-serban

Alex Leo Serban, "criticul de

Alex Leo Serban, critic de film, a murit astazi, intr-un ...

Featured Video

Sponsors