MORTI

"Moartea este un fenomen simplu in natura, numai oamenii il vad inspaimantator." Marin Preda

Posted by morti On September - 11 - 2010 1 Comment

Venezuela, una dintre cele mai periculoase tari din lume

Astfel de scene cu capete explodate sunt curente in Venezuela. Bandele care se ocupa cu trafic de droguri sunt puternice si se lupta pentru suprematie. Peste 19000 de crime in 2009 fac din Venezuela una dintre cele mai periculoase tari din lume, chiar mai periculoasa decat Irakul. Crimele violente nu sunt izolate in Venezuela. La periferie este aceeasi situatie ca si in centrul capitalei Caracas, deseori traficantii fiind imbracati chiar in politisti.

E bine de stiut ca traficul de droguri se pedepseşte în Venezuela cu închisoare de la trei la zece ani, pedepse mult mai mici decât în Romania, de exemplu, unde traficantii primesc minim zece ani de inchisoare. La inceputul anul 2010, 40 de romani erau inchisi în Venezuela pentru trafic de droguri. Detentia nu e la fel de lunga ca in tara noastra, dar penitenciarele sunt printre cele mai dure din lume.

Venezuela nu este cea mai periculoasa tara din lume pentru ca, inca, pe primele locuri se situeaza Mexic, Brazilia sau Filipine.

One Response

  1. [...] Si, pentru ca viata e prea frumoasa pentru a ne-o putea permite, hai sa vedeti ce am gasit, tocmai bun pentru ridicat moralul, un site cu si despre morti. Nu e rau deloc. Bine facut si bine documentat, dar, mai ales, deloc macabru. Imi place faptul ca “cioclii” dau si avertisment – Warning! - celor slabi de inima, la articolele mai tari. [...]

Leave a Reply

Featured Posts

A murit Vaclav Havel

Fostul presedinte ceh, Vaclav Havel a murit la varsta de ...

Steve Jobs a murit

Steve Jobs a murit de cancer p

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie de cancer pancreatic, ...

johnny raducanu

Johnny Raducanu s-a stins din

Jazzul romanesc a pierdut astazi un reprezentat de seama. Pianistul  ...

Daniela Nicoleta Gavrilescu

Daniela Nicoleta Gavrilescu a

Daniela Nicoleta Gavrilescu, eleva de 15 ani din Techirghiol, decedata ...

alex-leo-serban

Alex Leo Serban, "criticul de

Alex Leo Serban, critic de film, a murit astazi, intr-un ...

Featured Video

Sponsors