MORTI

"Moartea este un fenomen simplu in natura, numai oamenii il vad inspaimantator." Marin Preda

Posted by morti On August - 6 - 2010 0 Comment

Atacurile teroriste asupra Gemenilor de la World Trade Center, New York City, din 11 septembrie 2001, au facut 2,995 victime din 70 de tari, dar multe vedete, in decursul celor 9 ani care au trecut. Am aflat ca exista niste talibani sinucigasi si fiorosi pe lume, un George Bush Jr cam bleg, dar care a facut afaceri cu familia teroristul-sef, Osama bin Laden, si, mai ales, de atunci am cautat cu totii, ani in sir, celebritatea de prin rang a carnagiului de la WTC, pe insusi Osama bin Laden, care era intotdeauna in mai multe locuri odata, imposibil de prins.

Iata ca astazi aflam ca a existat si un  creier al atentatelor de pe 11 septembrie, al lui Khalid Sheikh Mohammed, si, mai mult de atat, ca acest creier si-a insotit trupul prin Romania, prin asazisele inchisori secrete CIA care se gasesc pe teritoriul tari noastre, una dintre ele numindu-se Britelite (nume de cod!!!).

Tind sa cred ca, atat timp cat s-au fasait, pe rand, ata Dracula Land a lui Agaton, cat si frunzulita brandului turistic a doamnei ministru Udrea, nu ne mai ramane decat sa revigoram turismul romanesc printr-un circuit inedit la inchisorile secrete CIA, pe unde au trecut tot felul de creiere distructive ale lumii.

Cum vad ca sunt si poze cu inchisoarea secreta, iar Romania are o suprafata de numai 237.500Km patrati, nu mai ramane decat sa ne rezervam locuri la o pensiune din zona si sa ne delectam cu natura secreta umana!

Odihniti-va in Pace, voi, cei 2995 PR-isti ai unor mari vedete! :(

Leave a Reply

Featured Posts

A murit Vaclav Havel

Fostul presedinte ceh, Vaclav Havel a murit la varsta de ...

Steve Jobs a murit

Steve Jobs a murit de cancer p

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie de cancer pancreatic, ...

johnny raducanu

Johnny Raducanu s-a stins din

Jazzul romanesc a pierdut astazi un reprezentat de seama. Pianistul  ...

Daniela Nicoleta Gavrilescu

Daniela Nicoleta Gavrilescu a

Daniela Nicoleta Gavrilescu, eleva de 15 ani din Techirghiol, decedata ...

alex-leo-serban

Alex Leo Serban, "criticul de

Alex Leo Serban, critic de film, a murit astazi, intr-un ...

Featured Video

Sponsors