MORTI

"Moartea este un fenomen simplu in natura, numai oamenii il vad inspaimantator." Marin Preda

Posted by morti On August - 6 - 2010 0 Comment

Copii arsi de vii intr-un incendiu cauzat de neglijenta, in Carasa, judetul Botosani, pe 5 august.

“Tragedia s-a petrecut în satul Carasa, din comuna Corlăteni, judetul Botosani! Un incendiu izbucnit joi seară, cel mai probabil din cauza unei lumânări aprinse şi lăsate nesupravegheate, şi anunţat târziu s-a soldat cu decesul a trei surori de 1 an şi 4 luni, 3 ani şi 5 ani.

În momentul producerii incendiului acasă se aflau patru din cele cinci fetiţe ale Feliciei B. Imediat ce a văzut că bunurile din bucătărie au fost incendiate, fetiţa în vârstă de 7 ani a plecat să-şi anunţe mama, care aduna furaje de pe un câmp din apropiere.

În ziua de 5 august 2010, puţin după ora 22.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost anunţat că arde o casă din satul Carasa, comuna Corlăteni. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din toate cele trei încăperi ale casei precum şi acoperişul. Întrucât existau informaţii că trei dintre cele cinci fete ale proprietarei se aflau în locuinţă pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului.

Din nefericire, cele trei copile au fost descoperite decedate pe un pat din bucătăria casei. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit în bucătărie, fiind provocat cel mai probabil de o lumânare aprinsă şi lăsată nesupravegheată.

Poliţiştii urmează să stabilească, în urma anchetei, împrejurările exacte în care s-a produs incendiul, informeaza Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani.” preluat din Stiri.Botosani.ro

Leave a Reply

Featured Posts

A murit Vaclav Havel

Fostul presedinte ceh, Vaclav Havel a murit la varsta de ...

Steve Jobs a murit

Steve Jobs a murit de cancer p

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie de cancer pancreatic, ...

johnny raducanu

Johnny Raducanu s-a stins din

Jazzul romanesc a pierdut astazi un reprezentat de seama. Pianistul  ...

Daniela Nicoleta Gavrilescu

Daniela Nicoleta Gavrilescu a

Daniela Nicoleta Gavrilescu, eleva de 15 ani din Techirghiol, decedata ...

alex-leo-serban

Alex Leo Serban, "criticul de

Alex Leo Serban, critic de film, a murit astazi, intr-un ...

Featured Video

Sponsors