MORTI

"Moartea este un fenomen simplu in natura, numai oamenii il vad inspaimantator." Marin Preda

Posted by morti On August - 5 - 2010 1 Comment

Primele 5 Metode Bizare de a se Imprastia Cenusa, Dupa Incinerare

Vrei sa fii incinerat, dar te temi ca cenusa ta sa nu ajunga in cine stie ce locuri sau chiar sa intre in ochii celui care rastoarna urna, daca vantul bate catre el. Ai vrea sa fii tinut minte pentru gestul tau si incinerarea sa nu se finalizeze ridicol.

Nu te teme! Exista cel putin 10 metode inedite si spectaculoase de a ti se imprastia cenusa.

1. Într-o carte de benzi desenate

Editorul seriei “Marvel Comics”, Mark Gruenwald, care a murit în 1996, a lasat cu limba de moarte o dorinta cel putin interesant a: el a vrut ca cenuşa sa sa fie amestecat în cerneală si utilizată într-una din editiile Marvel. Compania a fost obligata sa reediteze colecţia din 1985 a “Gruenwald-penned Squadron Supreme” cu cerneală special pregătita în 1997, in amestec cu cenusa editorului. Văduva lui Gruenwald, Catherine, a scris în prefaţa cărţii: “El a devenit cu adevărat una cu povestea.”

2. În focuri de artificii

Scriitorul Hunter S. Thompson literalmente a explodat.  Lui Thompson, promotorul “gonzo 2005”, cenusa i-a fost introdusa in artificii si a luminat in noapte, intr-un adevarat spectacol memorial în care fiecare boom a dispersat parte din cenusa scriitorului. Johnny Depp a sponsorizat aceste focuri de artificii la un cost de 2 milioane dolari.

3. Într-o cutie Pringles

Numele Fredric Baur poate nu va spune nimic, dar se cunoste creaţia sa faimoasa din 1966, patentul pentru cutia de chipsuri frumos aranjate Pringles care a scos din uz banala punga.

 Baur a fost atât de mândru de realizarea sa, incat a lasat cu limba de moarte copiilor să fie incinerat si ramasitele lui înmormântate intr-o cutie  Pringles. Când a murit în 2008, la 89 de ani, copiii i-au indeplinit dorinta.

Potrivit fiului său Larry, copiii lui Baur au dezbatut, inainte, ce aroma sa aiba cutia inainte de a fi folosita drept urna pentru cenusa tatalui.

4. Pe un Frisbee

Mai mult decât oricine, Edward “echilibratul Ed” Headrick a fost responsabil pentru transformarea Frisbee dintr-o jucărie moft într-o piesa evoluata de echipament sportiv. În timp ce lucra ca manager la Wham-O, Headrick a proiectat numeroase imbunatatiri la discul de zbor şi, în timpul anilor 1970, el a creat sportul golf cu disc. 

Înainte de moartea lui in 2002, Headrick a spus copiilor săi că vrea să aibă cenuşa amestecat în plasticul destinat unui lot de Frisbees, nu neaparat pentru un castig datorat reclamei, ci pentru ca a vrut să se distreze.

Fiul lui Headrick, Daniel, a declarat, mai târziu, pentru “San Francisco Chronicle”: “A spus că a vrut să ajunga într-un Frisbee care, accidental, sa aterizeze pe acoperişul cuiva.” 

Dorinta lui Headrick a devenit realitate şi discurile din lotul respectiv sunt destul de valoroase ca obiecte de colecţie acum. Un set de două discuri costa peste 200 de dolari pe Amazon.

5. Dintr-o pusca

Nu există niciun mod mai potrivit pentru un vanator sa iasa din aceasta lume decat printr-un cartus. Când James Booth, un expert britanic in puşti de epocă, a murit în 2004, soţia sa a cerut unei societati de muniţie să amestece cenuşa sotului într-un lot de cartuse..

Compania de Cartuşe Caledonian a fost incantata sa ii respecte dorinta lui Joanna Booth si 275 cartuşe de calibrul 12 au conţinut cenuşa lui James. Văduva a invitat apoi un grup de prieteni apropiati pentru o vanatoare şi grupul a folosit cartuşele pentru raţe, fazani şi potârnichi.

*

Barack Obama si familia sa aruncand in ocean cenusa bunicii sale (Oahu, Hawaii)

One Response

  1. alex says:

    sau poti sa o prizezi

Leave a Reply

Featured Posts

A murit Vaclav Havel

Fostul presedinte ceh, Vaclav Havel a murit la varsta de ...

Steve Jobs a murit

Steve Jobs a murit de cancer p

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie de cancer pancreatic, ...

johnny raducanu

Johnny Raducanu s-a stins din

Jazzul romanesc a pierdut astazi un reprezentat de seama. Pianistul  ...

Daniela Nicoleta Gavrilescu

Daniela Nicoleta Gavrilescu a

Daniela Nicoleta Gavrilescu, eleva de 15 ani din Techirghiol, decedata ...

alex-leo-serban

Alex Leo Serban, "criticul de

Alex Leo Serban, critic de film, a murit astazi, intr-un ...

Featured Video

Sponsors